Meetrapport voor UW woning

Laat uw woning professioneel opmeten
en ontvang een nauwkeurig en betrouwbaar rapport.

Wat is een meetrapport?

Een meetrapport is een document waarin de exacte afmetingen en oppervlakten van uw woning worden vastgelegd. Het meetrapport wordt opgesteld volgens de NEN 2580 norm, die de eisen en richtlijnen bepaalt voor het meten van gebouwen. Een meetrapport geeft u inzicht in de werkelijke grootte en indeling van uw woning, en kan u helpen bij het bepalen van de waarde, de verkoopprijs, of de huurprijs van uw woning.

Waarom een meetrapport laten maken?

Een meetrapport laten maken heeft verschillende voordelen, zoals:

  • U voorkomt discussies of geschillen met potentiële kopers of huurders over de werkelijke grootte van uw woning.
  • U kunt uw woning beter presenteren en onderbouwen op de woningmarkt, wat de kans op een snelle en succesvolle verkoop of verhuur vergroot.
  • U voldoet aan de wettelijke verplichting om de gebruiksoppervlakte van uw woning te vermelden in de verkoop- of verhuuradvertentie.
  • U bespaart tijd en geld door het meetwerk uit te besteden aan een deskundige en gecertificeerde partij.

 

Hoe kunt u een meetrapport aanvragen?

Als u interesse heeft in het laten opstellen van een meetrapport voor uw woning, kunt u contact met ons opnemen via het onderstaande formulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk een afspraak met u maken om uw woning op te meten. Binnen enkele werkdagen ontvangt u van ons een digitaal meetrapport, dat u kunt gebruiken voor uw verkoop- of verhuurdoeleinden. Het meetrapport is voorzien van een plattegrond, een meetstaat, en een meetcertificaat.

Wacht niet langer en vraag vandaag nog uw meetrapport aan. U zult er geen spijt van krijgen!

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het meetrapport incl. plattegronden zijn €195,- incl. BTW, als u dit afneemt in combinatie met een energielabel zijn de kosten slechts €95,- 

Deze prijzen gelden voor een woning tot 120 m2 gebruiksoppervlakte, daarboven komt een toeslag van €0,45/m2.