De huizen analist - David Kay

Mijn naam is David Kay, na jaren als aannemer gewerkt te hebben vond ik het tijd om mijn hamer aan de wilgen te hangen. Ik was ook al jaren EPA-adviseur maar helaas werd de wet tijdenlang genegeerd en kon men een energielabel online aanvragen. Ondertussen nog een cursus Binnenmilieu gedaan en een opleiding gevolgd voor bouwkundige inspecteur en dat doe ik nu al jaren met veel plezier. Dus veel praktijkervaring ook en niet zoals veel inspecteurs alleen een theorieopleiding.

Mijn diensten

Bouwkundige keuring

349,-
 • Bij aankoop van een woning
 • Uitgebreide rapportage
 • Incl. Paragraaf voor NHG
 • Keuring op uw eigen woningdashbord

Opleveringskeuring

330,-
 • Bij oplevering van een woning
 • Uitgebreide rapportage
 • Incl. Paragraaf voor NHG
 • Keuring op uw eigen woningdashbord

Energielabel woning

339,-
 • Bij verkoop van uw woning
 • Bij verhuur van uw woning
 • Ook energieprestatie advies
 • Label 10 jaar geldig